A Meggyes Hotel elkalauzol Szerencsre

2015-05-08

A Meggyes Hotel 2015 tavaszán nyitja meg kapuit Szerencsen. A kommunikációban jelentős szerepet vállalt a ReachMedia: feladataink között arculattervezés, online és offline megjelenések tervezése és elkészítése is szerepelt.

MeggyesA hotel a város szívében, parkosított, nagy zöldterületen helyezkedik el. 29 klimatizált szobával és 62 férőhellyel várja erre a mesebeli helyre érkezőket. Az étteremben ínycsiklandó, házias ételekkel várják a megszálló és betérő vendégeket egyaránt. Az udvarra nyíló nagyterem, egy különterem és egy pince is biztosítja az esküvők, bankettek, konferenciák, termékbemutatók lebonyolítását. Borpince látogatására is lehetőséget biztosítanak, ahol az érdeklődők megkóstolhatják a helyi borkülönlegességeket. A családokra is gondolva, kerékpárokat is lehet bérelni túrához, vagy bábjáték előadás tekinthető meg este a gyermekekkel.

A ReachMedia a kommunikáció teljes körű lebonyolításáért felel, a weboldaltervezéstől és elkészítésétől kezdve, az arculati elemek kialakításán, a nyomdai munkák kivitelezésén és a hotel bemutatkozó videójának forgatásán keresztül, egészen az online kampány lefuttatásáig (bannerek, PR, Facebook, releváns turisztikai oldalak).

Kapcsolódó oldalak:
http://www.meggyeshotel.hu
https://www.facebook.com/pages/Meggyes-Hotel/183017755219013

Vissza

Ahogy majdnem minden weboldal, a reachmedia.hu is használ sütiket a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.

Értettem