A ReachMedia és a d-code nyerte az AVON tenderét

2015-08-06

Az Avon Online az e-kereskedelem fejlesztésére két meghívásos tendert is kiírt, melyeken a hatékony e-mail marketing rendszer kiépítéséhez és működtetéséhez keresett partnereket.

Az e-mail marketing stratégia kialakításra a Reach Media Kft. kapott megbízást. Feladata, hogy a vállalattal szoros együttműködésben adatvezérelt marketing alapokon meghatározza a célcsoportokat, megtervezze az üzeneteket, majd tartalmi és vizuális elemekkel megalkossa az e-maileket. A tevékenység része az e-mailek kiküldése, tesztelése, elemzése és finomhangolása is.

Az e-mail küldés operatív feladatainak ellátására kiírt tendert a d-code Kft. nyerte, melynek fő feladata annak biztosítása, hogy a vállalat e-mailjei megfelelő minőségben és mennyiségben érjék el a potenciális vásárlókat, illetve a küldések hatékonyságának folyamatos felülvizsgálata, riportálása.

A közös munka a ügynökséggel augusztus közepén kezdődik.

Forrás: Kreatív Online

Vissza

Ahogy majdnem minden weboldal, a reachmedia.hu is használ sütiket a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.

Értettem