Minden perc értékes!

2015-05-10

A Magyar Hospice Alapítvány 1% kampányát 2015-ben a ReachMedia is támogatta: médiatervezés, kampánymenedzsment, microsite készítés, hírlevél sablon kialakítása volt a feladatunk.

A hospice nem arról szól, hogy elmúlik az élet. Arról szól, hogy még tart!

Magyar Hospice AlapítványA Magyar Hospice Alapítvány fő célja a daganatos betegek életminőségének javítása, a fájdalomcsillapítás és a családok lelki támogatása.A jótékony támogatók nélkül ma nem lenne hospice ellátás hazánkban. A 2014-es évben átutalt 1%-ból 2125 órányi segítséget tudtak nyújtani. „Mintegy nyolcezer forintból lehet a szakértő segítség egy órán át a betegnél, az orvos vagy ápolónő kiszállásának 38 százalékát fedezi a társadalombiztosítás” - mondja Dr. Muszbek Katalin, a Magyar Hospice Alapítvány orvosigazgatója.

Ahhoz, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet, integrált kommunikációs stratégiát alkalmaztak, melyhez az online megjelenések tervezésében és az ott lebonyolított PR, email marketing, Google és banner kampányok menedzselésében vett részt a ReachMedia.

 

Kapcsolódó oldalak:
http://www.hospicehaz.hu/1szazalek
https://www.facebook.com/Magyar.Hospice.Alapitvany

Vissza

Ahogy majdnem minden weboldal, a reachmedia.hu is használ sütiket a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.

Értettem