Oktokopteres imázsfilm a ReachMediától

2015-02-06

Oktokopteres imázsfilm a ReachMediától

JobinfoA ReachMedia készítette el a Jobinfo.hu állásszemléző oldal új imázsfilmjét, mely februártól látható az Atmedia portfóliójába tartozó tévécsatornákon.

A Jobinfo.hu integrált álláskereső portál 2003 augusztusában indult. A 300 ezer regisztrálóval rendelkező oldal folyamatosan 50 ezer állást listáz, naponta 40-60 ezer álláskereső számára nyújt segítséget. „Fő célunk, hogy a hazai online álláskínálat minél nagyobb százalékát aggregátorként egy helyre gyűjtve biztosítsunk gyors elhelyezkedési lehetőséget a munkavállalóknak. A most elkészült imázsfilmben is ezt akartuk az álláskeresők számára megjeleníteni mondta Kristók Balázs, a Jobinfo.hu vezetője.

 

Tipikus »munkahelyet« kerestünk, ezért választottuk forgatási helyszínként az Infoparkot. A szpot különlegessége, hogy a felvételt teljes egészében egy oktokopter drónnal vettük fel, majd ezt követően digitális utómunkával nyerte el végleges formáját” – mondta el Fialka Krisztina, a ReachMedia cégvezetője.

Az imázskampány keretében 4500 alkalommal lesz látható a 10, illetve 20 másodperces film az Atmedia portfóliójába tartozó tévécsatornákon, amit az MR1-en és MR2-n futó rádiószpotok egészítenek ki.

 A Jobinfo.hu reklámszpotja ITT tekinthető meg.

Vissza

Ahogy majdnem minden weboldal, a reachmedia.hu is használ sütiket a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.

Értettem