Hírek

10-kicsikkapjak_leadpic

Kicsik kapják az Egyperces támogatást

Az internetezők több mint egyharmada gyermekeket segítő alapítványt támogatna, ez derült ki a Hírek Média csoporthoz tartozó Egyperces.hu e-mail magazincsalád \"Most csak rajtad múlik!\"nyereményjátékának eredményéből. A második helyen az állatokat segítő szervezetek végeztek. A szavazást elindító Hírek Média a legtöbb szavazatot kapó szervezet egyszázalékos kampányához 2 millió forint értékű médiafelületet biztosít.

bővebben
11-hianypotloiparagi_leadpic

Hiánypótló iparági felmérés az e-mail marketingről

E-Mail Marketing Report néven a Direkt Marketing Szövetség támogatásával hiánypótló felmérést indított a KutatóCentrum. A hazai piacon egyedülálló kutatás az internetezők általános e-mail használati szokásai mellett többek között a jóváhagyott reklámüzenetek olvasási szokásait is vizsgálja.

bővebben
12-magyarujitas_leadpic

Magyar újítás az online reklámpiacon

Világviszonylatban is unikumnak számít az az új online hirdetési lehetőség, mely kizárólag az eredmény alapú elszámolást biztosító CTnetwork hálózatában érhető el. A megoldás segítségével egy eddig szűznek számító területen jelenhetnek meg hirdetések. Így a CTnetworkhöz csatlakozott portáltulajdonosok új bevételi forrásra, a hirdetési hálózatot használó ügyfelek pedig időarányosan még több látogatóra tehetnek szert.

bővebben
13-esomartaglett_leadpic

ESOMAR tag lett a MAXIMA KutatóCentrum

A Hírek Média belépett az egyik legismertebb piac- és közvélemény-kutató cégeket tömörítő szakmai szervezetbe. Az ESOMAR (European Society for Opinion and Market Research) tagsággal a cég a magas színvonalú kutatások iránti elkötelezettségét szeretné kifejezni.

bővebben
14-rakattnegyedmill_leadpic

Rákattintottak a negyedmilliárdra

Várokozáson felül alakult a Hírek Média 2005-ös éve. A számos területen piacvezető online médiacég 2004-hez képest 47,6%-os bevétel növekedést ért el, miközben weboldalainak látogatottsága is 50 %-al nőtt.

bővebben

Ahogy majdnem minden weboldal, a reachmedia.hu is használ sütiket a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.

Értettem