Díjak, minősítések

Többszörösen díjnyertes marketing eszközök és kampányok. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években számos szakmai díjat és minősítést szereztünk, melyek igazolják rátermettségünket és erős online marketing kompetenciánkat. A digitális márkaépítés terén végzett munkáinkat elismerő Arany EFFIE és Golden Dove díjak mellett rendelkezünk mindazokkal a minősítésekkel, melyek folyamataink átlátható és jogszabálykövető voltát igazolják. Ezzel párhuzamosan aktív tagként veszünk részt több szakmai szövetség munkájában.

 
 

GOOGLE Partner: Több éve foglalkozunk Google AdWords kampányok menedzselésével, cégünk szakértelmét és sikereit bizonyítja, hogy Google Partner minősítéssel rendelkezünk. PPC specialistáink mindig naprakészek, minden évben leteszik a szükséges vizsgákat, és megszerzik a Google AdWords egyéni minősítését.

effie

Arany EFFIE-díj: 2013-ban társügynökségként először pályáztunk a hazai reklámszakma egyik legrangosabb megmérettetésén, az EFFIE-n, s mindjárt egy aranyat hoztunk el a 130 nevezés mellett zajló versenyről. A díjat üzleti kommunikáció kategóriában kaptuk a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség 2012-es versenyének kommunikációjáért.

goldendove

Golden Dove-díj: A 2007-es Golden Dove versenyen bevezetőkampányunk vívta ki a szakmai zsűri elismerését. A nemzetközi résztvevőkkel zajló megmérettetésen a ReachMedia kampánya média kategóriában lett első.

deloitte

Deloitte & Touche Technology Fast 50 első díja: Cégünk 2001-ben nyerte el a Deloitte Technology Fast 50 első díját. A Deloitte évente felméri Közép-Európa legnagyobb növekedést elért technológiai cégeit. 2001-ben 1853 százalékos növekedésünkkel lettünk elsők a régió legjobbjait felvonultató mezőnyben.

ppos

PPOS: Cégünk a kezdetektől fontosnak tartja, hogy a kifogástalan szakmai tanácsadáshoz minden helyzetben jogkövető magatartás társuljon. Ezért szereztük meg a hazai eDM szolgáltatók között elsőként és frissítjük évről évre a Privacy Policy Online Services tanúsítványt (PPOS), amit kizárólag a magyar adatvédelmi jogszabályoknak maximálisan eleget tevő vállalatok birtokolhatnak.

pmsz

PMSz tagság: Munkánk szakmai elismeréseként 2008-ban felvételt nyerünk a Piackutatók Magyarországi Szövetségébe (PMSz), melyben a cégcsoportunkhoz tartozó KutatóCentrum képvisel bennünket.

dmsz

DIMSZ tagság: A ReachMedia a hazai online direkt marketing meghonosítójaként a szakmai munkában is komoly részt vállal. Korábban elnökségi tagként, jelenleg a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség tagjaként vállalunk aktív szerepet a terület megismertetésében és népszerűsítésében.

esomar

ESOMAR tagság: A KutatóCentrum révén 2007 márciusa óta tagja vagyunk az egyik legismertebb piackutató szakmai szervezetnek, az ESOMAR-nak. A tagság igazolja, hogy online kutatásainkat az ICC/ESOMAR Piac- és Társadalomtudományi Kutatásokra Vonatkozó Nemzetközi Kódex ajánlásainak megfelelően, etikusan és magas szakmai színvonalon végezzük.

Ahogy majdnem minden weboldal, a reachmedia.hu is használ sütiket a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.

Értettem