Automatizáció és tervezés

Marketing automatizáció

Kifejezetten a hazai piac igényeire fejlesztett automatizációs rendszerünk nem csak egyszerű marketing műveletekre használható. Egyedi beállítástól függően bármilyen B2C vagy B2B folyamatra konfigurálható. Használhatja marketingre, HR hatékonyság növelésre, vagy a partnereivel való kommunikációra.

Szegmentálja és pontozza felhasználóit, hozzon létre és küldjön landing oldalakat, e-maileket, sms-eket, push üzeneteket, pop-upokat, formokat és e-learning anyagokat! A rendszerhez kialakított termékajánló kiegészítőnket kifejezetten ajánljuk webshoppal és bármilyen online böngészhető termékkel vagy szolgáltatással rendelkező ügyfeleinknek. Kösse össze más rendszerekkel, kezelje a teljes customer journeyt és digitális kommunikációját egy felületen!

Chatbot, Messenger

Gyűjtsön új ügyfeleket, növelje értékesítési volumenét vagy segítse ügyfélszolgálatának munkáját chatbotok segítségével!

A Facebook Messenger ma az egyik leghatékonyabb online marketing csatorna, ahol 80% feletti megnyitási arányokat érhet el. Ön már használja? Akár igen, akár nem, a mi szakmai tapasztalatunkat az Ön szolgálatába állítjuk, és örömmel segítünk akár meglévő chatbotja továbbfejlesztésében, akár új chatbotja kialakításában.

Service Design

Erősítse csapatát service designereinkkel! Alakítson ki támogatásunkkal valós ügyféligényekre alapozott szerethető és élményszerű termékeket, szolgáltatásokat, digitális felületeket és/vagy kiszolgálási folyamatokat! Szolgáltatásunk keretében segítünk újragondolni szolgáltatásnyújtási, ügyfélkiszolgálási folyamatait az első ponttól, amikor az ügyfél találkozik termékével, szolgáltatásával. Segítünk újragondolni, és az ügyfél személyére szabni szolgáltatásait, hogy minden ügyfele úgy érezze, kivételes bánásmódban van része. Egy folyamatosan változó piaci környezetben együtt megteremtjük, és alakítjuk az ügyfélélményt. Szolgáltatásunkkal a jövőben rugalmasan tud alkalmazkodni a változó ügyféligényekhez.

Gamification

Állítsa cége szolgálatába a gamification teljes eszköztárát! Növelje ügyfelei elégedettségét, konvertálja őket rendszeresen visszatérő vásárlókká, vagy segítse HR osztályának munkáját és a játékosítással tegye elkötelezetté munkatársait! Komplex megoldásainkkal segítünk Önnek közösséget építeni, legyen szó akár alkalmazottairól, akár vásárlóiról. Kvízek, tesztek, versenyek, vagy egy jól átgondolt pont és elismerés rendszer mind egy-egy lehetséges eszköz, hogy játékosan hűséget ébresszen partnereiben, dolgozóiban. Ránk a tervezéstől a teljes kivitelezésig mindenben számíthat.

Szolgáltatásaink

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Örömmel dolgoznánk együtt Önnel.