Digitális gyártás és programozás

Weboldal és applikáció

Ön elképzeli, mi megvalósítjuk. Az Ön által felvázolt ideális működéshez és elvárásokhoz megtaláljuk azokat a funkciókat, amelyek segítenek elérni céljait. Legyen szó weboldal készítésről vagy applikáció fejlesztésről a tervezés és megvalósítás során kiemelt figyelmet fordítunk mind a megfelelő felhasználói élményre (UX), mind a kereső robotok általi láthatóságra (SEO). Alkalmazott technológiáink és szakembereink több mint 20 éves tapasztalata garantálja, hogy a weboldalak és mobil alkalmazások megfeleljenek a 21. századi biztonsági, technikai és felhasználói igényeknek.

Webshop

Az Ön és a vásárlója érdeke közös: a gyors és akadálymentes vásárlás. Az Önök érdeke a mi célunk: hogy a webáruházban az információszerzés és a vásárlás is egyszerűen, de minden igényt kielégítően történjen. Webáruházak fejlesztésében közel 20 éves tapasztalattal rendelkező szakértőink az ügyfél szemével nézik a folyamatot, és a megrendelővel közösen határozzák meg az ügyfél vásárlási útvonalát. Legyen szó WooCommerce, Unas, Shoprenter, Depo, Instagram shop, Facebook shop, Google shopping alapú fejlesztésről, kollégáink felkészülten állnak rendelkezésére. Jó lenne egy termékajánló webáruházához? Egyedi fejlesztésű termékajánló rendszerünk, a Recommender rugalmasan illeszthető a legnépszerűbb webáruház motorokhoz.

Komplex vállalati rendszerek

Optimalizálja vállalati rendszereit a hatékonyság jegyében! Vállalatirányítást és üzletvitelt támogató rendszereink, automatizációs megoldásaink lehetővé teszik, hogy használója automatizálja és személyre szabja a kommunikációját, és szorosabb kapcsolatot alakítson ki ügyfeleivel és munkatársaival/munkatárs jelöltjeivel. Vállaljuk komplex vállalati rendszerek fejlesztését lean módszertan alapján, vagy a meglévő rendszerek optimalizációját, és rugalmas rendszereink integrációját egy hatékonyabb ügyfélkapcsolati munka érdekében. Vezetői információs rendszerek fejlesztésével naprakész lehet cége legfontosabb mutatóival.

Szolgáltatásaink

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Örömmel dolgoznánk együtt Önnel.